Mattssons Foto

Är du ute efter en kamera som tar riktigt bra bilder, men som inte är allt för otymplig att ta med sig? Köp då en panasonic kompaktkamera hos oss på Mattssons Foto. Vi kan utlova bilder av hög kvalitet!


Kom upp på morgonen

I morgon ska jag gå upp redan vid klockan halv 6 på morgonen. Anledningen till att jag måste gå upp så tidigt är för att jag ska skriva högskoleprovet som man kan skriva två gånger om året i Sverige. Men får att kunna gå upp så pass tidigt så behöver jag någon som väcker mig så jag köpte mig en riktigt fin och komplicerad väckarklocka igår.

Min nya väckarklocka

Min gamla väckarklocka var en enkel model som hade en urtavla och tre visare, en som visade timmar, en som visade minuter och en som man ställde in där man ville att klockan skulle ringa. Min nya klocka däremot, är en riktigt avancerad bit teknologi. Man kan se tiden i taket med hjälp av en laser, man kan ställa in år, månad och dag, man kan även se väder med hjälp av den. Vi får hoppas att jag kommer upp i morgon.

Inga kommentarer än.

Kommentera