Julklappstips

Jag har som så många andra hamnat i julstressen och julklappsstressen. Jag behöver snabbt hitta julklappar till alla syskon, föräldrar, mor och far föräldrar samt pojkvän. Hur ska jag hinna det på så kort tid? Jag anser att ehandeln är räddningen (speciellt om man bor på landet som jag). Jag har googlat lite och hittat en grymt bra sida som heter teknikproffset.se. Där har de gjort halva jobbet åt mig och kategoriserat upp vad jag kan köpa till barn/ungdom, vad som passar prylgalningar eller varför inte årets julklapp. Jag funderar själv på att köpa följande:

  • glassmaskin till pappa
  • iphoneskal till lillebror
  • väckarklocka till mamma
  • mössa med inbyggda iphonelurar till storebror
  • kolsyremaskin till mormor

Så är alla julklappar inhandlade på en enda sajt! Toppen!

Kommentarer är stängda.