Jag framkallar mina digitala bilder hos Odenlab

Något som jag alltid har gillat att göra är att fota. Jag minns att jag fick min första kamera när jag var på en delfinshow. Mamma och pappa hed köpt varsin engångskamera till mig och min syster och vi tyckte så klart att det var oerhört roligt att ta bilder med våra fina kameror. Jag har faktiskt kvar denna kamera än idag som ett minne och det är jag oerhört glad för. 

Något år senare fick jag min första digitalkamera. Kameran som jag fick var oerhört liten och smidig och den passade mig perfekt. Jag minns att jag och mina kompisar tog en hel del bilder tillsammans med kameran som jag hade fått av mina föräldrar. Jag har kvar de flesta bilderna som jag tog med den kameran än idag och det är oerhört roligt att se tillbaka på bilderna som vi tog. 

Med åren så började mobiltelefonerna att utvecklas snabbt och kamerorna i telefonerna blev oerhört bra. Jag var oerhört nära på att köpa en bra kamera en gång men jag kände mig så nöjd med telefonen så jag kände att det inte behövdes. Jag tycker än idag att det är oerhört smidigt att ta bilder med telefonen eftersom jag alltid har den med mig och i och med att bilderna blir så bra. För några år sedan bestämde jag mig dock för att investera i en riktigt fin systemkamera som jag brukar ha med mig på resor för att kunna ta lite extra bra bilder just då. Jag tycker att det är skönt att ha en systemkamera som jag kan använda vid de speciella tillfällena men jag är även mycket nöjd med kameran som finns i min mobiltelefon. 

Snabbt och smidigt
I och med att jag har fotat oerhört mycket genom åren har jag en hel del bilder sparade och en del av dem har jag så klart velat framkalla. När jag ska framkalla mina digitala bilder så gör jag altid det hos Odenlab. Jag vet att de kan göra det snabbt och smidigt och jag tycker dessutom att de har bra priser. Jag blir alltid lika nöjd när jag framkallar en bild hos Odenlab. Jag tänkte faktiskt åka in till Odenlab här i Stockholm imorgon och framkalla några bilder som jag ska använda till ett litet projekt. När man framkallar digitala bilder i Odenlabs butik kan det gå så snabbt som på en timma och det finns dessutom fina ramar att köpa till om så önskas. 

Vill du veta mer om Odenlab och kanske framkalla några bilder du också? Besök då deras hemsida http://www.odenlab.se/digitala-fotokopior/ för mer information. 

Inga kommentarer än.

Kommentera