Allt inom GPS hos Cartesia!

 

När man arbetar ute i fält med geografiska mätningar av olika slag så säger det ju sig självt att bra utrustning är oerhört viktigt för att man ska kunna säkra att mätningarna blir korrekta och pålitliga. Detta gör man enklast med hjälp av avancerad GPS-utrustning som är anpassad för den typen av fältarbete och om man ser över marknaden för dessa typer av GPS-lösningar så kommer man upptäcka att det finns en hel del att välja på.

På vårt företag använder vi oss till största del av produkter som vi köpt från Cartesia. Det är ett företag som specialiserar sig på GPS-produkter av alla de slag och som således kan tillhandahålla smarta och väl anpassade lösningar för i stort sett allt som har med mätningar, kartor, position och datainsamling att göra.

 I deras produktsortiment, www.cartesia.se/Produkter/GPS-Produkter, kan man bland annat hitta:

  • Smarta och kostnadseffektiva lösningar för RTK i form av t.ex. SatLab-produkter.
  • Kostnadsoptimerade hård- och mjukvarulösningar för lantmäteri.
  • GNSS-handhållna enheter för för kartläggning.
  • Handburna GPS:er för utomhusnavigering.
  • GIS-mottagare med hög exakthet för alla sorters fältarbeten.

Märk väl att detta bara är några av de många lösningar och produkter som Cartesia tillhandahåller åt företag och verksamheter av olika slag. Av egen erfarenhet så kan jag verkligen rekommendera dem eftersom man inte kommer att behöva någon annan GPS-utrustning efter att man vänt sig till dem!

Cartesia har även en mångfald av GPS:er för privatpersoner, såsom hundspårningssystem och instrument för navigering till er som rör er mycket ute i det fria. Det är varmt rekommenderat att besöka deras hemsida för att läsa mer om respektive produkter samt ta reda på hur ni kan beställa de produkter ni önskar, vare sig det är direkt via Cartesia eller via en återförsäljare som lagerför deras produkter! Se till att skaffa all den nödvändiga GPS-utrustning ni har behov av redan idag!

Inga kommentarer än.

Kommentera